Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!

Πριν απο λίγο ενημερωθήκαμε οτι ο τελευταίος αιρετός νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας  Σώκος Θύμιος αναλαμβάνει την θέση του πρώτου γενικόυ διοικητή της Αποκεντρωμένης διοίκησης  Μακεδονίας και Θράκης.Σας ενημερώνουμε επίσης οτι για την αποκεντρωμένη διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλαδας και Ιονίων Νήσων παραμένει ο νυν περιφερειάρχης Τάσος Αποστολόπουλος.Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Θύμιος Σώκος είναι ο μοναδικός νέος Υπερπεριφερειάρχης μιας και στις αλλες θέσεις παραμένουν νυν περιφερειάρχες.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Τύφλα να 'χει ο Ρουσόπουλος...

Από το "Στοχασμός-Πολιτική"
  

Κυβέρνηση Ραγκούση…
Γράφει το Ζιζάνιο
  
Τελικά, με την απεργία της Ε.Σ.Η.Ε.Α και το τύπωμα όλων των Σαββατοκυριακάτικων φύλλων την Παρασκευή, προλάβαμε νε πάρουμε την πρωτιά και να δημοσιεύσουμε πρώτοι το no-paper.
Έχουμε και λέμε.
Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη, δυστυχώς θα σε στεναχωρήσουμε γιατί το παιδί σου ο Γιώργος (ένας είναι ο Γιώργος), δεν τις κάνει καλά τις δουλειές.
Έχουμε και λέμε.
Είπε ο ΓΑΠ από το Βήμα της Βουλής, ότι τα Γραφεία Εξωτερικού της Γ.Γ Επικοινωνίας θα κλείσουν.
Τι έκανε λοιπόν ο Γιώργος; (ένας είναι ο Γιώργος)
Τα έχει κρατήσει έως τώρα ανοικτά και το χειρότερο, είτε εν αγνοία σου, είτε με την σύμφωνη γνώμη σου και ότι λέω και γράφω, δυστυχώς, πρέπει να έγιναν.
Δεν άφησε ρουσφέτι για ρουσφέτι που να μην το κάνει!
Και όταν λέμε ρουσφέτι, εννοούμε πολλαπλή και...
 ταυτόχρονη παρέμβαση από 2-3 υπουργικά γραφεία και το Μητσοτακαιϊκό. Και κυριολεκτούμε όταν λέμε για πρωτοκλασάτες παρεμβάσεις. Βουλευτές και Κομματικά Στελέχη δεν λαμβάνονταν υπ’ όψιν. Δηλαδή το αίτημα του Κουτρουμάνη πέρναγε, ενώ του Απόστολου του Κακλαμάνη πήγαινε στον κάλαθο των αχρήστων.
Έτσι, για να γελάσουμε, εάν δεν ξέρεις ζήτησε να μάθεις και αν ξέρεις πληροφόρησε μας άμεσα για τα πρακτικά του υπηρεσιακού συμβουλίου π.χ. για το Παρίσι.
Ποιος έχει πάει και ποιοι και πόσοι έκαναν παρέμβαση...
Ή π.χ. για το Λονδίνο… Ένα ζευγάρι εκεί πέρα, παίρνει μηνιάτικο συνολικά 20.000 ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά Γιάννη-Γιάννη-Γιάννη.
Φυσικά αυτοί οι άνθρωποί δουλεύουν σκληρά εκεί πέρα. Αυτό να φροντίσεις να το εξηγήσεις στο Υπουργείο Οικονομικών. Προβλέπω, όταν συζητήσετε το πρόβλημα, να γίνουν τα μαλλιά σου σαν του Παπακωνσταντίνου μαύρα ή κομοδινί.
Τουλάχιστον ξέρουν γαλλικά ή αγγλικά αυτοί οι υπάλληλοι, ή χρησιμοποιούν εκεί που είναι μεταφραστές;
Αυτά και άλλα πολλά, καταμαρτυρούν στον Γιώργο (ένας είναι ο Γιώργος), οι υπάλληλοι της Γ. Γ. Επικοινωνίας.
Κοίταξε να μαζέψεις το μαγαζί τώρα που είναι ακόμα νωρίς, γιατί σε λίγο προβλέπω να μπαίνουν στην μέση τα pretty boy’s του ΓΑΠ και να έχουμε στενοχώριες…

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Όταν σπάνε το κεφάλι ενός βουλευτή και πρώην υπουργού…

…σύσσωμοι οι πολιτικοί καταδικάζουν τη βία και την καταρράκωση του δημοκρατικού πολιτεύματος… των θεσμών… της δημοκρατίας…
Όταν προχθές τα ΜΑΤ έσπασαν τα κεφάλια πολιτών στην Κερατέα, όπως του πολίτη στη φωτογραφία, σύσσωμοι οι πολιτικοί σιώπησαν…
Στη σημερινή ΤΑΞΙΚΗ κοινωνία το αίμα έχει δύο (2) τιμές:
Εκείνη των...
 πορφυρογέννητων κι εκείνη, άνευ αξίας, των απλών πολιτών, του εργαζόμενου, του άνεργου...
Έτσι, ας καταλάβουν οι «πολιτικοί ταγοί» πως η πολιτική αλητεία και ψέμα έχουν κοντά ποδάρια!
πηγη:sibilla

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Μετά την Κερατέα ....

Μετά την Κερατέα το μεγάλο φαγοπότι έρχεται στο νομό μας,με τα δύο "μεγάλα" έργα του Αχελώου.Η ώρα του βιασμού της περιοχής μας φθάνει και οι μεγαλοεργολάβοι τροχούν τα μαχαιροπίρουνά τους

Το χαβά του....Μα ποιόν κοροιδεύει ;

Τα όπλα του Πάνου για άλλη μια φορά θα αποδειχθούν άσφαιρα....καθώς και πάλι έπειτα διαπραγματεύσεων  με τον κόσμο (όπως επικαλείται),θα τιμήσει τούτο το "υπερπολυνομοσχέδιο".Βάστα γερά Πάνο-"αντάρτη".

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Μποϊκοταζ στο ΒΗΜΑ της Κυριακής! Δεν αγοράζουμε το ΒΗΜΑ!

Αυτή την Κυριακή το ΒΗΜΑ που κυκλοφορεί διαφέρει.
21 εργαζόμενοι, αφού συντέλεσαν στην έκδοση του ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ!
Οι λόγοι και το παιχνίδι γνωστά. Μετά από το μεγάλο φαγοπότι χρόνων με το "πάρε δώσε" ΜΜΕ-Κυβερνήσεων, τώρα στέλνουν τον λογαριασμό στους εργαζόμενους.
Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ χρειάζονται την αλληλεγγύη μας.
Μπορούμε να σταθούμε στο πλάι τους. Αυτή την Κυριακή δεν αγοράζουμε το ΒΗΜΑ και ενημερώνουμε με mail και SMS φίλους και γνωστούς να μην το πάρουν κι αυτοί. Μια απλή κίνηση αλληλεγγύης και καταδίκης της εργοδοτικής αυθαιρεσίας.
πηγη:sibilla

Ενα χειμωνιατικο πρωι

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ο κ. Ραγκούσης γνωρίζει και θα παραιτηθεί ή τον έχουν εξαπατήσει και θα εφαρμόσει τα δέοντα;

  

Κυβέρνηση Ραγκούση…

Γράφει το Ζιζάνιο

Πριν πάμε στο κυρίως μενού, θα ρωτήσουμε.
Ποιος μεγαλόσχημος έτρωγε στο πιο σικ restaurant του Κολωνακίου την Τετάρτη το βράδυ; Συγκεκριμένα ποιος έτρωγε με την παρέα του στις «επτά θάλασσες» και μετά κατηφόρισε για την οδό Στησιχόρου;
Πάμε τώρα στα σπουδαία…
Γιάννη (ΡΑΓΚΟΥΣΗ), «Καλλικράτης» στους διπλοθεσίτες ή τριπλοθεσίτες δεν θα υπάρξει;
Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό  αγαθό, όπως έλεγαν κάποτε στο ΠΑΣΟΚ, αλλά το να κατέχει σήμερα κάποιος δύο ή τρείς θέσεις εργασίας και μάλιστα στον τομέα ευθύνης σου (την Γ.Γ. Επικοινωνίας που είναι προϊστάμενος το ένα από τα δύο σου πνευματικά παιδιά, ο Γιώργος) και ενώ γύρω μας καθημερινά υπάρχει τόση ανεργία μήπως δεν είναι απλά πολυτέλεια αλλά σαφέστατη εύνοια;
Η εύνοια όμως γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν το ίδιο το ευνοούμενο άτομο είναι και αφεντικό, αλλά ταυτόχρονα και απλός εργαζόμενος.
Ας γράψουμε κάτι απλές ιστοριούλες:
Ιστοριούλα 1: Το πρωί είναι  διευθύνων σύμβουλος του ομίλου σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, το μεσημέρι πετάγεται μέχρι τον 9,84, όπου έχει σύμβαση Α.Χ. και το βράδυ κάνει και μια βόλτα από την Γ. Γ. Επικοινωνίας, όπου επίσης έχει σύμβαση Α.Χ.
Συμπέρασμα: το πρωί αφεντικό και μετά απλός υπάλληλος.
Πως προλαβαίνει; Έλα ντε, φυσική  η απορία.
Ιστοριούλα 2: Είναι μέλος σε Δ.Σ. εισηγμένης, στο περίφημο βιογραφικό της μεταξύ άλλων αναφέρει ότι έχει εργαστεί στο Ράδιο Ρέθυμνο, αλλά έχει συνεργαστεί και με τη Γ. Γ. Ενημέρωσης-Επικοινωνίας. Μέχρι εδώ όλα καλά. Έλα ντε όμως που η συγκεκριμένη κυρία εκλέγεται ως εκπρόσωπος των εργαζομένων  στο...
 υπηρεσιακό συμβούλιο επί σειρά ετών και ακόμη και σήμερα. Λέτε να είναι λάθος το βιογραφικό; Μα πως μπορεί να εκπροσωπεί εργαζόμενους κάποιος που έχει συνεργαστεί;
Συμπέρασμα: Το πρωί παίρνει αποφάσεις κάποιων δισεκατομμυρίων ευρώ προς όφελος   του μεγάλου αφεντικού και το απόγευμα είναι υποστηρικτής των αδύναμων εργαζομένων, των κατατρεγμένων από τα λυσσαλέα κρατικά αφεντικά.
Ιστοριούλα 3: Όλη μέρα είναι γενικός διευθυντής ειδήσεων σε μεγάλο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι και το απόγευμα απλός υπάλληλος.
Συμπέρασμα: Όλο το πρωί απολύει, προσλαμβάνει, δίνει διαταγές και το απόγευμα υπόκειται στη βάσανο του μεροκάματου στη Γ. Γ. Επικοινωνίας. Αλήθεια πως το αντέχει;
Ιστοριούλα 4: Το πρωί-πρωί είναι στη Γ. Γ. Επικοινωνίας όπου τον βόλεψε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη με σύμβαση Α.Χ. Κυρία δεν λέω. Τα δικά μας παιδιά κ.λ.π.  κ.λ.π. Το απόγευμα είναι στον 9,84 πάλι με σύμβαση Α.Χ. και το Σαββατοκύριακο , έτσι για να μην χαλαρώνουμε, είναι ο κεντρικός παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού.
Γενικό συμπέρασμα: Γιάννη (ΡΑΓΚΟΥΣΗ) Τα καλά του Βουλγαράκη και εσύ άρχισες «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό». Δεν σε βλέπω καλά.
Από το "Στοχασμός-Πολιτική"

Δεν είναι μόνο η Αθήνα ....αλλά και το Λονδίνο

Ομάδες νεαρών φοιτητών επιτέθηκαν στα γραφεία του κόμματος των Συντηρητικών στο Λονδίνο και συγκρούστηκαν και με τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι αρχές προχώρησαν σε 35 συλλήψεις, ενώ 14 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.


Ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε αφότου ανέλαβε καθήκοντα ο κυβερνητικός συνασπισμός υπό τον Ντέιβιντ Κάμερον και πραγματοποιήθηκε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, καθώς πριν λίγες εβδομάδες η κυβέρνηση ανακοίνωσε σκληρά μέτρα λιτότητας για τον περιορισμό του ελλείμματος.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν στη διάρκεια διαδήλωσης χιλιάδων φοιτητών, που διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει σημαντικά τα δίδακτρα στα πανεπιστήμια.

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Ποιόν γνωστό εισαγγελέα είχαν στόχο οι συλληφθέντες;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Σακκάς και οι υπόλοιποι συλληφθέντες είχαν στόχο  τον γνωστό εισαγγελέα  Ιωάννη Σακκά ο οποίος είναι και συγγενής του πρώτου.Ο Ιωάννης Σακκάς έχει καταγωγή μάλιστα από το Αγρίνιο και είναι γνωστός από την υπόθεση Σορίν Ματέι.

ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ
http://3harites.blogspot.com/

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΜΠΑΤΣΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Κυριακή μεσημέρι στο Γκάζι. Ένας άντρας περπατάει με την γυναίκα του, το 2 μηνών μωρό τους και την αδερφή της γυναίκας του. Κόσμος πολύς στα πεζοδρόμια και η παρέα πατάει και λίγο στο οδόστρωμα. Ένα αυτοκίνητο μπαίνει παράνομα στο δρόμο και δείχνει να αδιαφορεί και για τον κόσμο αλλά και για το ότι είναι αντίθετο στην κίνηση.

Ο άντρας της ιστορίας βλέποντας ότι το αυτοκίνητο θα πέσει πάνω τους τραβάει την αδερφή της γυναίκας του, φωνάζοντας «πρόσεξε μη σε πατήσει ο ηλίθιος». Το αυτοκίνητο ακινητοποιείται, ο οδηγός πετάγετε έξω κρατώντας ένα μαχαίρι το οποίο προφανώς το είχε σε πρώτη ζήτηση. Όλοι σαστίζουν - ακόμη και η συνοδηγός του - αλλά όταν συνέρχονται είναι αργά. Ο οδηγός έχει μαχαιρώνει τον άντρα τρεις φορές στο πρόσωπο (πίσω από το αυτί, στο μάγουλο και στο φρύδι). Ο κόσμος από τα γύρω μαγαζιά αντιδρά και συλλαμβάνει τον «μαχαιροβγάλτη» ο οποίος είναι (τι λέτε;) ειδικός φρουρός της Αστυνομίας!

Θέλετε και την συνέχεια; Ο ειδικός φρουρός κάνει αμέσως μήνυση για εξύβριση (μήπως και θολώσει τα νερά) και μετά ακολουθεί ο τραυματισμένος άντρας ο οποίος ασκεί την μήνυση από το δωμάτιο του νοσοκομείου!

Πριν αρχίσουμε τα σχόλια έχει κάποια πειστική απάντηση η Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Γιατί καλή η δικαιολογία περί του διαταραγμένου αστυνομικού που δρα φοβισμένος νύχτα στα ταραγμένα Εξάρχεια (αν και κανείς ούτε το δικαστήριο την πίστεψε) αλλά μεσημέρι Κυριακής, στο Γκάζι, αντίθετα στο δρόμο, με μαχαίρι, τι ελαφρυντικό μπορεί κανείς να βρει;


Τα ονόματα βέβαια είναι στη διάθεσή μας αλλά τι σημασία έχουν; Εξηγήσεις χρειάζονται. Και πράξεις βαθιές στο σώμα της αστυνομίας.


Σταυρος Θεοδωρακης

πηγη:prezatv.gr

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Η sexy Βούλα και η ερωτική φωλιά κορυφαίου υπουργού!

Ροζ σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στα πολιτικά πηγαδάκια μετά την αποκάλυψη του φλογερού, παράνομου δεσμού παντρεμένου υπουργού της κυβέρνησης με αιθέρια παρουσία από τον χώρο του modeling! Η πληροφορία θέλει κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης να...