Κυριακή, 30 Μαΐου 2010

"H φιέστα των «χαρλεάδων», oι μίζες και oι αρπαχτές!!!"


"Φωτιές έχει ανάψει στην Πάτρα η καταγγελία-βόμβα του προέδρου των ξενοδόχων Ηλία Μεντζελόπουλου, στις αιτιάσεις που διατυπώθηκαν σχετικά με τις υπέρογκες τιμές που χρέωσαν τους «χαρλεάδες»: Ανεβάσαμε τις τιμές για να καλύψουμε τις μίζες, που ζήτησαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης Super Rally 2010!!!

Ηδη άνοιξε ο ασκός του Αιόλου καθώς πυκνώνουν οι φωνές, που κάνουν λόγο για «φαγοπότι» που έστησε το ...

«φουριστάν» και στο οποίο συμμετείχαν «το παντός καιρού τρωκτικό και οι λοιποί κολλητοί»!!!

Φυσικά, όλοι περιμένουν από την καταχρεωμένη δημοτική αρχή, που σε αγαστή συνεργασία με τη νομαρχία, σε περίοδο άγριας λιτότητας, δαπάνησαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (το ακριβές ποσό κρατείται μυστικό…), να προβούν, με απόλυτη διαφάνεια, σε λεπτομερή οικονομικό απολογισμό, στον οποίο να περιλαμβάνονται και οι αναθέσεις των επιμέρους δράσεων.

Ισως, αποδειχτεί πως δεν ..........
αρκούσαν τα 2-3 λεπτά προβολής, μέσω διεθνών τηλεοπτικών δικτύων, της διέλευσης 2500 «χαρλεάδων» από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, για να λάβει θετικό πρόσημο η διοργάνωση.

Ακούγονται πολλά για τις τραυματικές εμπειρίες, που αποκόμισαν οι ξένοι δικυκλιστές. Η ανοργανωσιά, οι τραγελαφικές καταστάσεις και το σκηνικό «αρπαχτής» (εκτός από τις τσουχτερές τιμές των ξενοδοχείων, τα ποτά ακόμη και τα σουβλάκια πέταξαν 2 και 3 φορές πάνω), που βίωσαν μάλλον δυσφήμισαν παρά ωφέλησαν την πόλη.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε:

- Περίπου, 6000 μοτοσυκλετιστές υποχρεώθηκαν να «φιλοξενηθούν» στις πρόχειρες εγκαταστάσεις του έλους της Αγυιάς, μέσα στη λάσπη, το κρύο και τη βροχή, ενώ

- Αλλοι 1000 περίπου, που κατέφυγαν σε ξενοδοχεία, κυριολεκτικά «γδάρθηκαν».

Επόμενο είναι οι ξένοι «χαρλεάδες», που ήδη πήραν το δρόμο της επιστροφής στις πατρίδες τους να μην μεταφέρουν στις αποσκευές τους τις καλύτερες εντυπώσεις από την Πάτρα, παρά τις περί του αντιθέτου εκτιμήσεις της δημοτικής αρχής…

kafeneio-gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια: