Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο Σπηλιωτόπουλος ζήτησε έλεγχο των περουσιακών του στοιχείων από το 1989 έως σήμερα


ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ


Με γραπτή του δήλωση ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος αναφέρει ότι κατέθεσε αίτημα ελέγχου των οικονομικών και περιουσιακών του στοιχείων, ζητώντας ταυτόχρονα να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ελέγχου.

Στη γραπτή δήλωση υπογραμμίζεται:«Στη δίνη των αποκαλύψεων περί εμπλοκής πολιτικών προσώπων σε υποθέσεις αδιαφάνειας και διαφθοράς, δημοσιεύματα επιχείρησαν να με εμπλέξουν ότι δήθεν ελέγχομαι από το ΣΔΟΕ. Πλην, όμως, όπως πιστοποιείται από το έγγραφο της υπηρεσίας αυτής, ουδεμία εντολή ελέγχου στο όνομά μου είχε εκδοθεί μέχρι σήμερα. Μετά από αυτά, επειδή η θητεία μου στο Υπουργείο υπήρξε διάφανη και αδιάφθορη και ουδείς νομιμοποιείται να την σπιλώσει, κατέθεσα ο ίδιος αίτημα ελέγχου των οικονομικών και περιουσιακών μου στοιχείων, ζητώντας ταυτόχρονα να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ελέγχου αυτού».


Ο πρώην Υπουργός ανακοίνωσε υπέβαλε αίτημα προς τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Δημήτρη Γεωργακόπουλο, μέσω του οποίου ζητά τον πλήρη έλεγχο των περιουσιακών του στοιχείων από το 1989 - έτος εισόδου του στην πολιτική-μέχρι και σήμερα.
http://troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: