Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΜΑ ΤΗΣ

Διακοπές τέλος για την πολιτική ηγεσία. Από Δευτέρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και κάθε υπουργός και υφυπουργός στο υπουργείο του. Ή μήπως όχι;Μήπως κάποιοι κυβερνητικοί παράγοντες ετοιμάζονται για την κάθοδό τους στον αυτοδιοιηκητικό στίβο;Ας πάμε πρώτα στα καθ´ημάς λοιπόν.
Ο σμπίρος μου,που βρισκόταν, για ρεπορτάζ στην Πάρο, με ενημέρωσε πως το χρίσμα για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ έχει κλειδώσει.
Ο εκλεκτός της Ιπποκράτους-του κ.Ραγκούση- δεν είναι μήτε ο Κατσικόπουλος μήτε ο Σώκος αλλά ούτε ο Κατσιφάρας.Η επιθυμία του πρώην γραμματέα του κόμματος είναι να κατεβάσει τον υφυπουργό Θάνο Μωραΐτή.Οι πληροφορίες επίσης λένε πως ο η υποψηφιότητα ήταν “κλειδωμένη”πολύ καιρό πριν μιάς και ο κ.Ραγκούσης έτρεφε παλαιόθεν απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπο του κ.Μωραΐτη και τον θεωρεί άτομο μεγάλων δυνατοτήτων.
Επίσης κάτι που “μέτρησε”για την απόφαση αυτή είναι το ντόμινο που θα επιφέρει αυτή η υποψηφιότητα. Η βουλευτική έδρα,που θα απελευθερωθεί, θα πάει στον πολιτευτή Β.Αντωνόπουλο και έτσι δε θα κατεβεί για δήμαχος Αγρινίου.Μ´έναν σμπάρο δυο τριγόνια δηλαδή.Ή μήπως τρία;Με αυτή πλέον την εξέλιξη το πιθανότερο είναι να κατέβει ο κ.Κατσικόπουλος στο Δήμο Καλαβρύτων.Αυτό το σενάριο εξυπηρετεί και την ανανέωση αλλά και την απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων της χώρας.
Βέβαια αυτή η εξέλιξη δημιουργεί και κάποια ερωτηματικά,τα οποία έχουμε χρόνο να αναλύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: