Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Δεμαρτίνος: διαφωνώ με την επιλογή Κατσικόπουλου και δεν βάζω υποψηφιότητα

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων Σπύρος Δεμαρτίνος ανακοίνωσε την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.Επίσης εξέφρασε την ριζική διαφωνία  με την επιλογή που έκανε το ΠΑΣΟΚ να ορίσει υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων τον Δημήτρη Κατσικόπουλο.Τέλος έκλεισε  χαρακτηρίζοντάς τον κ.Κατσικόπουλο ως επαγγελματία πολιτικό κάτι που επιβεβαιώνεται αφού ο ίδιος  θεώρησε ως μοναδική τελική επιλογή τον δήμο Πατρέων (για τον οποίο ανακοίνωνε ότι δεν τον ενδιέφερε....).
 Δηλώσεις του κ Δεμαρτίνου στο ραδιόφωνο του "Αντέννα Πάτρας 105,3"

"Το ΠΑΣΟΚ δεν... ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τον Δήμο Πατρέων. Οι διαδικασίες έγιναν γρήγορα και πρόχειρα, χωρίς να εκτιμηθούν όλα τα δεδομένα".
Ο κ. Δεμαρτίνος επανέλαβε ότι κατά την άποψη του το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να είχε επιμείνει στην υποψηφιότητα του Πρόεδρου του ΟΝΑΠ Γιάννη Κασίμη ο οποίος, όπως πρόσθεσε, "δικαιούτο να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου της Πάτρας".
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας τόνισε ότι αν ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν επεξεργαστεί όλα τα δεδομένα θα έβλεπαν ότι η περίπτωση Κασίμη ήταν η ιδανικότερη για τον Δήμο Πατρέων και θα προσανατολίζονταν σε αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: