Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

τετοια βιογραφικά είναι για γέλ(ο)ια ....

   Είναι κρίμα με βιογραφικά σαν αυτά ,να κατέχουν τέτοιοι άνθρωποι,νευραλγικές θέσεις....Διορισμένοι προφανώς σε όλα αυτά τα αξιώματα αλλά από ποιον στην τελική;Ποιος είναι αυτος που τους διορίζει ; Η εκλογική βάση;Η αξιοκρατία των βιογραφικών;Ε;Τυχαίο;
Παλαιότερα τέτοια βιογραφικά ήταν της μόδας;Αλλά σήμερα η Ελλάδα έχει ποιο αξιόλογους ανθρώπους ποιο μορφωμένους η μήπως τα περι ανέργων με δυο και τρια πτυχία είναι πλάνη;Ε;Η αναζήτηση δουλειάς είναι δύσκολο πράγμα μάλλον κ.Κατσιφάρα.Γιατί δεχτήκατε το χρήσμα που δεν θέλατε;Επαγκελματίας;Μπα δεν πιστεύω.....
 Υ.Γ.1 Ξέχασε στο επίσημο βιογραφικό να μας αναφέρει πότε και που βγήκε εκλεγμένος σύνεδρος...
Υ.Γ.2 Βέβαια στα ΤΕΙ Πάτρας έχει σπουδάσει κι ένας όμορός του υφυπουργός.Αυτοι κατέθεσαν στο opengov επίσης;

Παρακαλώ διαβάστε ..... αξίζει....



Βιογραφικό

Ο Αποστόλης Κατσιφάρας γεννήθηκε το 1959 στο Καλέτζι Αχαΐας. Αποφοίτησε από το Λύκειο Ερυμάνθειας και είναι πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πατρών.


Είναι στέλεχος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πατρών του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ), ενώ έχει διατελέσει διευθυντής στο «ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΑΚΤΗ ΕΟΤ» στο διάστημα 1982 - 1989. Υπήρξε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού Νομού Αχαΐας. (1983 - 1986).


Ακολουθώντας την δημοκρατική οικογενειακή παράδοση, συμμετείχε από μικρή ηλικία σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά του χρόνια και παραμένει ενεργό και δραστήριο μέλος του Κινήματος μέχρι και σήμερα.

Διετέλεσε μέλος του γραφείου πόλης της Σπουδάζουσας νεολαίας του ΠΑΣΟΚ(1977 - 1978).

Σε ηλικία μόλις 19 ετών εκλέγεται μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ με ευθύνη στα θέματα νεολαίας του Νομού (1978-1979).

Από το 1983 έως και σήμερα είναι μέλος της Ν.Ε. Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε Α' Γραμματέας του Τομεακού Γραφείου Πάτρας (1984-1988). Σήμερα είναι μέλος της Γραμματείας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας.

Ανάλογη είναι η παρουσίας του στους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς χώρους :
* Αντιπρόεδρος Δ.Σ. συλλόγου φοιτητών ΤΕΙ Πατρών (1977-1978)
* Γενικός Γραμματέας του συλλόγου υπαλλήλων ΕΟΤ Πατρών
* Αντιπρόσωπος των εργαζομένων ΕΟΤ στην Ομοσπονδία Εργαζόμενων του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας (ΠΟΣΥΠΕΘΟ).
* Αντιπρόσωπος των εργαζομένων του ΕΟΤ στο παράρτημα της ΑΔΕΔΥ Πάτρας.

Στις Νομαρχιακές εκλογές του 1994 και 1998 εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος με ανοδική εκλογική καταγραφή.

Διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού (1995 - 1996).

Αντινομάρχης Οικονομικής Ανάπτυξης από το 1997 έως το 2000, χειρίστηκε τα θέματα: Βιομηχανίας, Τουρισμού, Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας, Εμπορίου, Απασχόλησης, Υγείας και Πρόνοιας.

Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς Νομαρχιακός Σύμβουλος Αχαΐας. Από τις αρχές του 2003 αναλαμβάνει αναπληρωτής Νομάρχης Αχαΐας με αρμοδιότητες την Ανάπτυξη, τον Τουρισμό, την Γεωργία, την Κτηνοτροφία, το Εμπόριο, την Απασχόληση καθώς και τον Προγραμματισμό.

Την θέση διατηρεί με έντονη δραστηριότητα και σημαντικές παρεμβάσεις έως τα τέλη του 2003, οπότε παραιτείται, εντασσόμενος στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την Αχαΐα.

Πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Καλετζίου.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ρούλα Καραγιάννη και έχει δύο παιδιά, την Μελίνα - Αμαλία και τον Γιάννη.

απο το pasok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: