Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Άλλο και τούτο... Ικαρία: ΣΥΝ, ΠΑΣΟΚ, ΔΕΞΙΑ, ΛΑ.Ο.Σ. εναντίον ΚΚΕ!...

Και μαζί και τα ίδια λένε

Θίχτηκε η «Αυγή» από την ευρύτερη δημοσιότητα που έδωσε ο «Ρ» στο γεγονός ότι στην Ικαρία υποψήφιος του ΣΥΝ με τη στήριξη και των ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΛΑ.Ο.Σ. κατεβαίνει στις εκλογές ενάντια στον υποστηριζόμενο από το ΚΚΕ για το Δήμο Σ. Σταμούλο.
Γράφει η «Αυγή» ότι ο «Ρ» προσπάθησε «να συκοφαντήσει το ενωτικό ψηφοδέλτιο» κι ότι ο «Ρ» «καταφεύγει στο ΛΑ.Ο.Σ. για να πλήξει ένα εγχείρημα το οποίο μετά από αρκετά χρόνια αμφισβητεί το κατεστημένο (σ.σ.: κατεστημένο η λαϊκή ψήφος;) που δημιούργησε το ΚΚΕ ελέγχοντας τους τρεις δήμους του νησιού που τώρα συγχωνεύονται». Οπως και ότι «Η αλλαγή στην Ικαρία είναι ανάγκη και θα γίνει πραγματικότητα στις 7 Νοεμβρίου».
Την είδηση του κοινού τους ψηφοδελτίου πρώτα ανέδειξαν τοπικά ΜΜΕ, δημοσιεύοντας και την ανακοίνωση/κάλεσμα του υποψηφίου τους προς όλα τα κόμματα ενάντια στο ΚΚΕ. Κατόπιν δημοσιοποιήθηκε η αποδοχή του ΛΑ.Ο.Σ. από τον...

 εκπρόσωπο Τύπου, βουλευτή Αϊβαλιώτη, στην εφημερίδα τους «Α1». Οτι «το ΚΚΕ άρχισε να τρέμει, γιατί όλοι εμείς οι Ικαριώτες που δεν είμαστε ΚΚΕ αντιπροσωπεύουμε το 66% (σ.σ. αθροίζει ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. και ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ) (...) Απέναντι σε αυτό το σκληρό κομμουνιστή κατεβάζουμε ένα ψηφοδέλτιο νίκης που κάνει πράξη την Εθνική Ενότητα. Ολοι το στηρίζουν πλην (φυσικά...) του μουχλιασμένου ΚΚΕ. Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΛΑ.Ο.Σ., οι αριστεροί, οι οικολόγοι, οι ανεξάρτητοι πολίτες κάθε ιδεολογίας που μπούχτισαν όλα αυτά τα χρόνια με τη μιζέρια που φέρνει το ΚΚΕ». Συμπέρασμα; Και μαζί συντάχθηκαν ενάντια στο ΚΚΕ, και τα ίδια ακριβώς λένε ενάντια στο Κόμμα. Απόδειξη πως δύο πολιτικές συγκρούονται στις εκλογές. Αυτή του κεφαλαίου που, παρά τις παραλλαγές στηρίζουν όλα τα κόμματα αυτής της συμμαχίας ενάντια στο ΚΚΕ, και η φιλολαϊκή πολιτική που παλεύει το ΚΚΕ. Ο λαός της Ικαριάς και πείρα έχει, και γνώση, και το συμφέρον του ξέρει για να ταχτεί με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που στηρίζει το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: