Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πόσο στοίχισε το ξενοδοχείο του Παπανδρέου στις ΗΠΑ;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαμονή του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στις ΗΠΑ,  καθώς το ερώτημα εάν νοικιάστηκε   -έστω και για τις συναντήσεις του-   σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου  απαντάται με «μισόλογα» από την κυβέρνηση. Η αλήθεια είναι  ότι ο   κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε χθες κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο για ενοικίαση   σουίτας στο  πολυτελές ξενοδοχείο Waldorf Astoria προς  7.000 ευρώ την βραδιά. Σε δημοσιεύματα επίσης στον αθηναϊκό τύπο εμφανίζεται να διέμεινε  σε άλλο ξενοδοχείο με κόστος 300 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Απορίες...
όμως προκαλούν οι απαντήσεις που έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, με τις οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ επιφυλάχθηκε να απαντήσει αναλυτικά για την διαμονή του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. «Εκείνο το οποίο διαβεβαιώνουμε είναι ότι ούτε καν σκέψη, ούτε καν πρόταση για διαμονή υπήρξε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Και φυσικά αυτά που λέγονταν, υποτίθεται με δημοσιογραφική σοβαρότητα, “ότι διέμενε σε αυτό το ξενοδοχείο με τόσα χρήματα”, νομίζω ότι δεν αντέχουν στη στοιχειώδη απάντηση» απάντησε ο κ. Πεταλωτής  στο ερώτημα εάν κλείστηκε έστω και για μια συνάντηση η σουίτα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Σε νέα ερώτηση πολιτικού συντάκτη για το εάν τελικά κλείστηκε η σουίτα, ο κ. Πεταλωτής και πάλι δεν απάντησε επί της ουσίας. «Αν χρειαστεί, θα απαντηθεί» περιορίστηκε να αναφέρει, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.«Όταν ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο εξωτερικό, έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα που μόνον να το παρακολουθήσει κανείς πραγματικά αποδεικνύει ποια είναι η συμβολή του Πρωθυπουργού στην ανάκτηση αξιοπιστίας της χώρας μας. Εάν κάποιοι ασχολούνται και μάλιστα με ψευδή τρόπο, για το πού διέμενε και πώς διέμενε, αδικεί την ίδια τη χώρα» ισχυρίσθηκε απολογητικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Για την ταμπακιέρα όμως ούτε λέξη…   


πηγή .madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: