Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΟΜΒΑ μεγατόνων στο συνδυασμό Μπεριάτου. Παραίτηση Σκληρού.




Νέο σοκ στο ΠΑΣΟΚ με παραίτηση Σκληρού: “Δεν έχω άλλες ηθικές ανοχές”!

Παραίτηση – σοκ υπέβαλλε σήμερα τα μεσάνυχτα ο Παναγιώτης Σκληρός από τη θέση του γραμματέα της Περιφερειακής του κόμματος, δηλώνοντας με
οξείες βολές ότι αποσύρεται πλέον και από τη διαδικασία επιλογής αντιπεριφερειάρχη.

Κάνει λόγο ουσιαστικά για υπόγειες διαδρομές και παρεμβάσεις στο



ψηφοδέλτιο Μπεριάτου, καταγγέλλοντας ότι ορισμένοι, τους οποίους δεν κατονομάζει, πιέζουν ώστε να μην οριστεί το πρόσωπό του ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Μάλιστα, δεν διστάζει να θέσει ζήτημα ηθικής και καταθέτει την παραίτησή του από την Περιφερειακή, λέγοντας ότι τη δουλειά του μπορούν να την κάνουν οι νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα.
Την παραίτηση απέστειλε στο γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, σε επιστολή που κοινοποιεί στον πρόεδρο του κόμματος, τον γραμματέα περιφερειακής οργάνωσης, τον Τομέα εσωτερικών και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Ιονίων Νήσων.


Βολές με αποδέκτη

Επικοινωνήσαμε με τον Παναγιώτη Σκληρό, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει καμία περαιτέρω δήλωση ή να δώσει οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με τη γραπτή του δήλωση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρεμβάσεις συγκεκριμένου πολιτικού προσώπου προς τον κ. Μπεριάτο να μην δώσει την υποψηφιότητα για την αντιπεριφέρεια στον γραμματέα της Περιφερειακής, αν και μέχρι σήμερα η εν λόγω υποψηφιότητα θεωρούταν από Επτάνησα και Αθήνα ως δεδομένη, ήταν η αφορμή αλλά όχι και ο μόνος λόγος για την αποχώρηση – έκπληξη.
Το κείμενο της παραίτησης

Όλη η επιστολή Σκληρού αναφέρει τα εξής:



“Επειδή έχω γίνει δέκτης του "προβληματισμού"σας αναφορικά με τον ορισμό μου σαν αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας και επειδή "κατανόησα και κατανοώ" και την διαδικασία των επιλογών για περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες αλλά και πράγματα πέραν της επιφάνειας σαν .. παλιός στο κίνημα που έχω υπομείνει πολλά- όχι όμως άλλο τώρα-, σας παρακαλώ όπως δεχθείτε την αποδέσμευσή μου από αυτή την υποψηφιότητα προς διευκόλυνση σας και ικανοποίηση των όσων "προβληματίζονται" και πιέζουν.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιον ορίσετε καθώς και στον συνδυασμό του κ. Μπεριάτου.
Μετά από αυτό και επειδή εκ μέρους μου δεν υπάρχουν άλλες πλέον ηθικές ανοχές παρά μόνο συνέπεια και αγωνιστικότητα όπως πάντα, ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, θα παρακαλούσα να δεχθείτε και την παραίτησή μου από γραμματέας της Περιφερειακής επιτροπής Ιονίων νήσων. Οι ΝΕΕΑ μπορούν πλέον να κάνουν πολύ καλά την δουλειά που απαιτείται.
Σας παρακαλώ να κατανοήσετε ότι οι αποφάσεις μου είναι οριστικές”.
ΠΗΓΗ: Corfupress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: