Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκαλύφθηκαν πλήρως

Μέσα στην τρελή χαρά ο "καλός συνάδελφος" Ν.Μουρτζιάπης έδωσε και μία πληροφορία που βγάζει λαγό.Όπως γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο "ο Χ.Ράπτης έκοψε το Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίαςς με παρέμβασή του στο πρωθυπουργικό του γραφείο".Μήπως ξέρει ο κ.Μουρτζιάπης να πληροφορήσειτον κόσμο τι δουλειά είχε ο Ράπτης στο γραφείο του πρωθυπουργού?Αλλά αφήστε το καλύτερα γιατί θα μιλάμε για σίγουρη και έγκυρη παραπληροφόρηση οπότε θα προσπαθήσουμε εμείς να δώσουμε απάντηση.
Είναι γνωστό ότι οι δημοσιογράφοι(και οι δημοσιοκάφροι)επιδιώκουν να έχουν σχέσεις με τα κόμματα και με την εξουσία.Μπόμπολας,Λαμπράκης,ΛΙΒΑΝΗΣ αλλά και μικρότερα συγκροτήματα είτε ανιδιωτελώς είτε με ιδιοτελείς σκοπούς προσσεγγίζουν την εκάστοτε εξουσία.Μεμπτό?Όταν όμως ένας δημοσιογράφος(ή δημοσιοκάφρος) κόβει ράβει και δεν ξέρω τι άλλο κάνει στο πρωθυπουργικό γραφείο τότε υπάρχει πρόβλημα.Το πρόβλημα γίνεται εντονότερο όταν στη διακήρυξη του κόμματος που γίνεται εξουσία γίνεται λόγος για "απεξάρτηση του τύπου(έντυπου και ηλεκτρονικού) από τα κόμματα.
Ας ανατρέξουμε λίγο στο άμεσο παρελθόν της εσωκομματικής κόντρας Παπανδρέου Βενιζέλου και θα καταλάβουμε πολλά.Με αφορμή τον κ.Πρετεντέρη τι έλεγαν οι Παπανδρεικοί δημόσια και ο κ. Ραγκούσης ιδιωτικά.
Και μιλάμε για τον υπουργό Ραγκούση γιατί μας προξενεί μεγίστη εντύπωση η κριτική που δέχεται από τον τύπο και ιδίως από το Πρώτο Θέμα όπου διευθυντής του είναι ο Ράπτης.Ενώ όλα τα κυβερνητικά στελέχη έχει φροντίσει να τα αποδομεί συστηματικά η εν λόγω εφημερίδα, ο κ. ραγκούσης μένει αλώβητος.Π.χ Λέγεται ότι ο Παμπούκης είναι σε κόντρα με τον Ραγκούση και η αντιμετώπιση από τον τύπο είναι τουλάχιστον ανισομερής.
Ο Ράπτης-λοιπόν ως φαίνεται έχει σχέσεις με την εξουσία και μπορεί και καθορίζει κιόλας.Αυτό κ.Ραγκούση λέγεται διαπλοκή ναι ή όχι?Όταν καταλήγει το κόμμα σε έναν περιφερειάρχη και πάει ο κ.Ράπτης στο πρωθυπουργικό γραφείο να τους αλλάξει γνώμη μιλάμε για διαφθορά ναι ή όχι?Όταν στοιχεία δημοσκοπήσεων δεν τα λαμβάνουν υπόψη και επιλέγουν έναν υποψήφιο κάτω από την πίεση του Ράπτη μιλάμε για υποτέλεια ναι ή όχι?
Αυτά τα ναι ή τα όχι τα αφήνω στην κρίση σας.
Αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο όμως είναι ότι μ'αυτά και μ'αυτά μιλάμε για ομερτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: