Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ

Ροζ σκάνδαλο με υποψήφιο δήμαρχο και γυμνά μοντέλα!

Σκάνδαλο με υποψήφιο δήμαρχο μεγάλου δήμου της Αττικής και γυμνά μοντέλα κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Ποιος ο υποψήφιος δήμαρχος που εμπλέκεται στο σκάνδαλο;
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Press Time για το σκάνδαλο με τον...
υποψήφιο δήμαρχο αναστάτωσε την προεκλογική εκστρατεία σε μεγάλο δήμο της Αττικής. Το σκάνδαλο έχει δύο σκέλη: ένα ροζ και ένα πολιτικοοικονομικό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υποψήφιος δήμαρχος να είναι λάτρης της τέχνης, και ιδιαίτερα της ζωγραφικής. Με αυτό το πρόσχημα προσέγγιζε νεαρά κορίτσια τα οποία χρησιμοποιούσε ως μοντέλα, ακόμα και γυμνά, στους πίνακες του. Και από εκεί και πέρα, ό,τι προκύψει. Ως αντάλλαγμα έταζε στα γυμνά μοντέλα μία θέση στο δημόσιο, όχι μόνιμη φυσικά, αλλά σε κάποιο πρόγραμμα stage ή κάτι αντίστοιχο. Πολλές φορές μάλιστα, πάσαρε τις νεαρές κοπέλες και σε φίλους του. Δεν είναι όμως μόνο το πιπεράτο σκέλος του σκανδάλου, καθώς ο υποψήφιος δήμαρχος είχε βρει τρόπο και να μοσχοπουλάει τους πίνακες του.
Ο υποψήφιος δήμαρχος φέρεται να έστελνε τους ανθώπους του σε τοπικούς επιχειρηματίες για να ριξουν πρόστιμα για διάφορες παρανομίες ή «παρανομίες», κυρίως αγορανομικής φύσεως. Έπειτα περίμενε να χτυπήσει του τηλέφωνο του, στην άλλη άκρη του ακουστικού βρίσκονταν κάποιος από τους επιχειρηματίες τον οποίον προσέγγιζε φιλικά. Το πρόστιμα σβήνονταν με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά ο επιχειρηματίας είχε την υποχρέωση να αγοράσει κάποια δικά του έργα τέχνης. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχουν σχετικές καταγγελίες για τη δράση του εν λόγω υποψηφίου, με τους πολιτικους του αντιπάλους να ετοιμάζουν έναν πλούσιο φάκελο για τον Εισαγγελέα.
Ο συγκεκριμένος φάκελος για το σκάνδαλο με τον υποψήφιο δήμαρχο θα περιέχει sms του υποψηφίου στις κοπέλες και αποδεικτικά για το αλισβερίσι με τα έργα τέχνης. Οι καταγγελίες δεν θα σταματήσουν μετά το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά θα συνεχιστούν μέχρις ότου η περίπτωση του πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Ο συγκεκριμένος υποψήφιος δήμαρχος έχει μακρά ιστορία στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ έχει διαδραματίσει ρόλο και στην ΕΝΑΕ. Πρόκειται για υποψήφιο σε πολύ μεγάλο δήμο της Αττικής, όπου αν αυτά που γράφονται ανώνυμα γι’ αυτόν γίνουν επώνυμα, τότε καλύτερα να πέσει στην… πολυτραγουδισμένη θάλασσα του συγκεκριμένου δήμου. Τι άλλο να πούμε; Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο ΟΛΠ αγόρασε πίνακες του συγκεκριμένου υποψηφίου δημάρχου. Τυχαίο;
πηγη:fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: