Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Από τις 13 Περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ έχει καπαρώσει ήδη τις 8 και πάει φουλ για 9...

  

Κυβέρνηση ΡΑΓΚΟΥΣΗ…
  
Γράφει το Ζιζάνιο
  
Πετάει η ομάδα του Γιάννη (ΡΑΓΚΟΥΣΗ)!
Ο Παύλος (Γερουλάνος) τα ακούει για το ταξίδι στην Αμερική και για κάτι υψηλές αμοιβές στην ΕΡΤ.
Ο Δημήτρης (Δρούτσας) την τελευταία φορά που τον ακούσαμε ήταν στην ZARA και ψώνιζε χειμωνιάτικα.
Η Ρεγγίνα (Βάρτζελη) κρατάει την κοινοβουλευτική ομάδα ενωμένη και συμπαγή. Σε λίγο τα κυβερνητικά νομοσχέδια δεν θα περνάνε ούτε από τις επιτροπές.
Ο Γιώργος (Πετρουλάκης) και ο Δημήτρης (Στεφάνου), μικρά παιδιά είναι τι περιμένεις να...
 σου κάνουν μέσα στα τόσα προβλήματα. Δουλεύουν σκληρά και μάλλον κάνουν καλή δουλειά, αφού όπως ισχυρίζονται και μάλλον έχουν δίκιο, μιας και το επιβεβαιώνουν και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, από τις 13 Περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ έχει καπαρώσει ήδη τις 8 και πάει φουλ για 9.
Ενώ υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος για να μεγαλώσει και άλλο η νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση. Τα παιδιά να είναι καλά και να συνεχίσουν με αυτό τον ρυθμό. Μέχρι και ο Ψωμιάδης άρχισε να φοβάται.
Όρκισε τους από τώρα υφυπουργούς, γιατί το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου όταν η Ελλάδα θα έχει πρασινίσει, θα γίνουν ανάρπαστοι και ο Χάρης καραδοκεί να σου πάρει τα πουλέν. 
Από το "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ. ΕΔΩ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ-ΑΝ ΒΡΟΥΝ - ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .ΟΛΑ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑΝΗΣΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ..ΝΑΙ!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ..ΟΕΟ!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΠ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚ.ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ Η ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ..Ο ΠΑΛΗΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ..( ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΘΑΡΘΕΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ)..