Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΕΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΟΥ ΓΝΩΣΗ

Παίδες ελλήνων προσδεθείτε.Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια και ρίχτηκαν στη μάχη του σταυρού οι υποψήφιοι.Για το καλό του τόπου,για την ευημερία και την πρόοδο για μια θεσούλα,για την πλάκα τους ή για την χαμένη τιμή των σοσιαλιστικών,κομμουνιστικών,νεοφιλελεύθερων ιδανικών τους.
Ο Γιάννης επέλεξε ανθρώπους με αίγλη,κύρος,οικονομική επιφάνεια και καλοπερασάκηδες για να κατεβάσει υποψηφίους στους δήμους(Καμίνης)ή στις περιφέρειες(Μπεριάτος).Αυτές οι επιλογές θα τα πήγαιναν πολύ καλά εαν λυνόταν τρία βασικά προβλήματα:α)ήταν άνθρωποι της κοινωνίαςβ)ήταν ΠΑΣΟΚγ)δεν αντιμετώπιζαν τον κόσμο ως υπηρέτες.
Ο Γιάννης επέλεξε ανθρώπους άφθαρτους,νέους και άοσμους να δώσει τη μάχη στους δήμους(Μπουτάρης)ή στις περιφέρεις(Τατούλης).Αυτές οι επιλογές θα σάρωναν εαν οι άνθρωποι αυτοί α)ήταν ΠΑΣΟΚβ)ήταν νέοιγ)ήταν σταθεροί στις απόψεις τους.(Βέβαια στην περίπτωση Μπουτάρη επέλεξε να ιμήσει για άλλη μια φορά τα ήδη "τιμημένα γηρατειά").
Ο Γιάννης αντικατέστησε το παλιό και σάπιο(Φασούλας) με το νέο και φρέσκο(Μίχας).Έβαλε υποψήφιο στην Πάτρα ,ένα από τα λίγα άτομα, που θα καταφέρουν να χάσουν τις εκλογές(Κατσικόπουλος).Εβγαλε τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στο Μεσσολόγγι(Ψαράκης),στη Ναύπακτο(Νταουσάνης).Πολιτικοποίησε την αυτοδιοίκηση με επιλογές(Κατσιφάρα,Αργύρη,Μπόλαρη) και έτσι ο κόσμος θα δώσει πολιτική μάχη για το μνημόνιο.
Μ΄αυτά και μ΄αυτά ο Γιάννης θα πάρει όλη τη δόξα επάνω του τα δύο βράδια των εκλογών και μετά θα επιστρέψει εκεί όπου πραγματικά ανήκει.
Υ.Γ1:Ο Γιάννης είναι φανταστικό πρόσωπο και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.Οι σχέσεις του είναι αρραγείς με όλο το σύστημα των νεοπασόκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: