Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΤΑΣΕΙΣ

Οι δημοσκοπήσεις αυτό το διάστημα δίνουν και παίρνουν,τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά και η αγωνία των υποψηφίων είναι στο κατακόρυφο.Οι 3 Χάριτες είναι σε θέση να γνωρίζουν τόσο ποσοστά όσο και ποιοτικά χαρακτηριστικά αλλά σεβόμενες την αγωνία των εκτιθέμενων με τα διάφορα ψηφοδέλτια θα σας δώσουμε μια γεύση και δε θα παρουσιάσουμε νούμερα.
Θεωρούμε ότι κανέναν δεν ενδιαφέρει εαν το ΠΑΣΟΚ θα χάσει την περιφέρεια Αττικής, την περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Ηπείρου(από τις σίγουρες) αλλά πολλούς ενδιαφέρει ποια είναι η τάση για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Το πρώτο στοίχημα του ΠΑΣΟΚ για την εν λόγω περιφέρεια-που είναι η εκλογή από τον πρώτο γύρο-θεωρείται όνειρο απατηλό.Ιδίως στην Αιτωλοακαρνανία οι δύο συνυποψήφιοι παίζουν(λίγο πάνω λίγο κατω) στο 30%.Στην Αχαϊα έχει μεγάλο προβάδισμα ο  κ.Κατσιφάρας(με πολύ ψαλιδισμένα τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ)και στην Ηλεία η διαφορά είναι στο 5% υπέρ του εκλεκτου της Ιπποκράτους.
Στο δήμο Πατρέων παρουσιάζει ανοδική τάση ο κ.Δημαράς κερδίζοντας άνετα στον β γύρο.Στον Πύργο ο νυν δήμαρχος δε θα έχει πρόβλημα όπως και στο Αίγιο ο κ.Καλλογερόπουλος από τον όμορο δήμο(που κατεβαίνει χωρίς χρίσμα).
Ο δήμος Αγρινίου θα κερδιθεί άνετα από το κυβερνών κόμμα ενω στο Μεσσολόγγι "ανεβαίνει" ο Αναγνωστόπουλος μέσα σε ένα θολό τοπίο.Στο δήμο Αμφιλοχίας κερδίζει άνετα ο κ.Κοιμήσης καθώς ΄"παίζει μόνος του μπάλα".
Βέβαια οι δημοσκοπήσεις γίνονται με τρομακτική απροθυμία των πολιτών.Ενδεικτικό είναι ότι τουλάχιστον το 40% δηλώνει πως ΄θα απέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: