Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

«Δ» ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Μετά το «Ζ» του Β. Βασιλικού,το βιβλίο όπου περιγράφει τη δολοφονία Λαμπράκη από το παρακράτος, έχουμε το «Δ» του Απ. Κατσιφάρα-το αρχικό γράμμα του συνδυασμού του για την περιφέρεια,για το οποίο έγινε ένα δελτίοτύπο.

Το «Δ» αναφέρεται στην αποδομηση του κόμματος από το παρακόμμα.

Ένα παρακόμμα που γεννήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 90, ανδρώθηκε το 1998, ήταν έτοιμο το 2003- τότε το πρόλαβαν οι δημοσκοπήσεις και έχει φτάσει στο απόγειο του το 2010.

Δυστυχώς συμπαίκτες σε αυτό το παρακόμμα και ομοϊδεάτες των λούμπεν στοιχείων του είναι και κάποια μεσαία στελέχη με κομματικό πατριωτισμό αλλά και με μια υπέρμετρη ματαιοδοξία.

Όσον αφορά στο παρακόμμα της Αιτωλοακαρνανίας έχει γαλουχηθεί από τον κύριο Βερελή ο οποίος άφησε μια κληρονομιά στη Σοφία Γιαννακά και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.Συνοδοιπόροι τους είναι κάποιοι παράγοντες, που λειτουργούν με γνώμονα «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα».

Και καθώς σφογγοκολάριοι τους είναι ο καθένας Σπύρος Τορουνίδης, συνοδοιπόρος τους είναι-δυστυχώς-είναι ο Απ.Κατσιφάρας.

Το «Δ» λοιπόν που παρουσίασε μετά κλάδων ελαίας δε σημαίνει τίποτε απ’όσα μας εξήγησε στο δελτίο τύπου του. Σημαίνει μόνο και μόνο Διαπλοκή.Αν το «Δ» γινόταν «Α» θα σήμαινε αδιαφάνεια ενώ αν γινόταν «Π» θα ήταν παρασκήνιο. Το ατελείωτο αυτό παρασκήνιο που τον έχρισε υποψήφιο περιφερειάρχη και η απεριόριστη διαπλοκή που χρίζει τον Αντωνόπουλο υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη.Έναν άνθρωπο,που το 2004 ήταν προ των πυλών της Ν.Δ.

Αυτά πλήττουν βάναυσα την αξιοπιστία ενός κόμματος δεδομένου ότι η διαπλοκή εξελίχθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με τις ευλογίες του γραμματέα.Βέβαια συμπεράσματα βγάζει ο κόσμος και για την αξιολόγηση μιας και ο κ.Αντωνόπουλος δεν έκανε καν αίτηση.

Εάν αυτά γίνονται σε τοπικό επίπεδο, τι γίνεται σε κεντρικό αναρωτιούνται μέλη του κόμματος.

Ήδη σε επίπεδο Αιτωλοακαρνανίας υπάρχουν επιστολές «κατηγορώ»κατά βουλευτών των υποψήφιων βουλευτών Ν.Μπασαγιάννη και Θ.Κατερινόπουλου και υποψηφίων δημάρχων Γ.Ψαράκη και Γ.Νταουσάνη.

Τα γεγονότα αυτά υποδηλώνουν τη σήψη αλλά και την παρακμή που ενυπάρχουν στο παρακόμμα και στρέφονται προς το ίδιο το κόμμα.

Η επόμενη λέξη κύριε Κατσιφάρα που αρχίζει από «Δ»είναι η Διαφθορά.



Κύριε Κατσιφάρα κατά τη διάρκεια του debate ήσασταν απαράδεκτος, άβουλος, άτολμος έως και αδιάφορος.Όσο χλειαρές κι αν ήταν οι ερωτήσεις από τον κ.Μάκκα και πάλι καταφέρατε να εκτεθείτε.Δεν έχετε όμως δικαίωμα να εκθέτετε άλλο την ιστορία σας.Και ιστορία είναι ο θείος σας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα επιτέλους να δουν όλοι σε αυτό το νομό τι ρόλο παίζει ο καθένας!
Αν και πιστεύω ότι τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο παρακόμμα είναι πολύ περισσότερα από αυτα που γράφεις τόσο τοπικά όσο και κεντρικά και είναι τόσο καλά στημένη η "παράγκα" τους που αποτελείται από "ρολίστες" και "πρωταγωνιστές" με την τελευταία κατηγορία να συμπεριλαμβάνει τα ονόματα που ανέφερες!
Ελπίζω να βγάλεις κάποια στιγμή το βιβλίο (Σειρά τομών θα ναι!) που σου πρότεινα χθες, στο οποίο θα αναφέρεις ΟΛΑ αυτά τα ονόματα, θα περιγράφεις λεπτομερώς τις σχέσεις μεταξύ τους αλλά και σχέσεις-σκάνδαλο με "περίεργες" ομάδες...
Για να ξέρει αυτός ο πολύπαθος λαός του νομού μας ποιοί τον κυβερνούν και τι κρύβεται πίσω από την (παρα)πολιτική τους στρατηγική!