Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Τώρα προωθούν Σπηλιόπουλο


Πολλοί στο ΠΑΣΟΚ στην Αχαία έχουν πλέον αντιληφθεί για τα καλά οτι η υποψηφιότητα του νομάρχη Δημήτρη Κατσικόπουλου δεν "τραβάει" με τίποτε κι έτσι τις τελευταίες μέρες επιχειρείται μια συσπείρωση των Πατρινών που θέλουν οπωσδήποτε πατριώτη τους Περιφερειάρχη, στο πρόσωπο του βουλευτή Κώστα Σπηλιόπουλου. Τα σχετικά δημοσιεύματα στον Πατρινό τύπο είναι πλέον καθημερινά και το σενάριο Κατσικόπουλου έχει αποδυναμωθεί πλήρως.
Ο ίδιος ο βουλευτής έχει αυτοπροταθεί για τον δήμο του Αιγίου, ενώ ετεροπρόταση του εχει κατατεθεί για την Περιφέρεια. Είναι δεδομένο πιά ότι στην Αχαία δημιουργούνται πολλά αντίπαλα στρατόπεδα, μιας και ο Θύμιος Σώκος έχει εκεί ισχυρά ερείσματα και μετά και από αυτή την εξέλιξη, επιβεβαιώνεται το σενάριο ότι ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρίσμα.

   πηγη:Κεραμιδογατος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κάνετε αντικειμενική ενημέρωση. Δεν κάνετε καμία αναφορά στο Νομάρχη Θύμιο Σώκο ο οποίος είναι φαβορί για την Περιφέρεια. Γιατί δεν κάνετε καμία αναφορά στην Μεγάλη και Πολύτιμη αυτοδιοικητική του πορεία.