Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Τα βάσανα της κυβέρνησης Ραγκούση...

Γράφει το Ζιζάνιο
Γιάννη (ΡΑΓΚΟΥΣΗ) τίποτε δεν σου βγαίνει.Κάτι ο αντάρτης της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ στα Ιόνια, που πετάει έξω από τον Β’ γύρο τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κ. Η. Μπεριάτο, κάτι ο Σγουρός που όπως πάει δεν τον βλέπω να περπατάει έως την Δεύτερη Κυριακή, κάτι η εγχώρια διαπλοκή που άρχισε από τον προνομιακό σου χώρο τα ΜΜΕ να χτυπάει την κυβέρνηση, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Και από πάνω αρχίζουν τα προβλήματα και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Τι ήθελε αυτό το μυστήριο παιδί ο Παντελής Οικονόμου, να πει ότι δεν...

ψηφίζει για εξεταστική στην οικονομία… Πρέπει να τον μαζέψεις ΕΔΩ και ΤΩΡΑ! Γιατί αν δεν ανακαλέσει προβλέπω και άλλους να διαφοροποιούνται για διάφορα θέματα. Και τότε γίνεται ο ορισμός της λέξης σκορποχώρι.

Και φυσικά ο Χάρης, που από τώρα χρεώνει όλα τα κακά σε εσένα, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Θα λανσάρει άλλη μία κινέζικη λέξη το «κου-ρε-μα-τα-κι» κατά το «κρι-θα-ρα-κι».

πηγη:σίβυλλα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ν. Τσούκαλης: Επικίνδυνη η επένδυση στον Αστακό

Μιας εξαρχής, ως Δημοκρατική Αριστερά δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι θέλουμε ξένες επενδύσεις να έλθουν, να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Παρατηρούμε όμως μια πανικόβλητη κυβέρνηση να λέει «Ναι σε όλα» χωρίς να αξιολογεί τις επιπτώσεις (που μπορεί να αποδειχτούν μη αναστρέψιμες) με κίνδυνο να υποθηκεύσει με τις επιλογές της, το μέλλον της χώρας.
Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να λέει αδιακρίτως «ναι» σε κάθε μια επένδυση που προτείνεται. Αναφέρομαι στην επένδυση του Κατάρ, που κύριο μέγεθός της αποτελεί η Μονάδα LPG στον Αστακό, ισχύος 1.000 MW. Θα είναι η μεγαλύτερη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής της χώρας! Η συγκεκριμένη επένδυση αλλάζει άρδην τον διαμετακομιστικό χαρακτήρα του λιμανιού, αλλά και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της ευρύτερης περιοχής, μετατρέπει την περιοχή σε ενεργειακό κέντρο μεγάλης μάλιστα επικινδυνότητας. Το LPG δεν είναι ένα «αθώο» αέριο. Δεν είναι το φυσικό αέριο.Είναι το υγραέριο! Γι' αυτό και υπάγεται στην οδηγία «Σεβέζο» ως επικίνδυνη βιομηχανική εγκατάσταση (κίνδυνος από έκρηξη, με επιπτώσεις σε ακτίνα χιλιομέτρων).
Η απόλυτη ανάγκη για προσέλκυση επενδύσεων δεν μπορεί να μετατρέψει τη χώρα μας σε τόπο εγκατάστασης τέτοιων επιχειρήσεων που καμιά ευρωπαϊκή χώρα δεν επιδιώκει να αποδεχθεί στο έδαφός της (το μεγαλύτερο μέρος αυτής της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας φέρεται να προορίζεται για εξαγωγή στην Ιταλία!)
Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός