Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Γιατί αργούν τα κόμματα να αποφασίσουν για το «μοιραίο» υποψήφιο Δήμαρχο- Περιφερειάρχη της Αχαΐας;


Αργούν τα κόμματα να αποφασίσουν για το «μοιραίο» υποψήφιο Δήμαρχο-Περιφερειάρχη της Αχαΐας. Δεν είναι εύκολο να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσους  πολλούς εκλεκτούς πολιτικούς της πόλης .
Πρόσωπα με μεγάλο πολιτικό βάρος -σκέτα βαρίδια!.
Βρήκαν λύση στα χρόνια προβλήματα του τόπου .Καθάρισαν μια και έξω μετο μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών , ο βιολογικός καθαρισμός δουλεύει στο φουλ. Φρόντισαν σαν τα μάτια τους το ελάχιστο πράσινο της περιοχής, φύτεψαν χιλιάδες δένδρα , έκαναν πράσινες τις τσιμεντένιες πλατείες.Η ρύπανση στην κέντρο της πόλης είναι πια παρελθόν, κάθισαν και τα μάζεψαν ένα- ένα τα αιωρούμενα σωματίδια. Τα εργοστάσια δεν βρωμίζουν πια τη θάλασσα, ούτε τον υδροφόρο ορίζοντα. Η μίνι περιμετρική είναι έτοιμη από καιρό ,το τραμ είναι κομπλέ, οι πολλοί ποδηλατοδρόμοι ξαφνιάζουν ευχάριστα τους επισκέπτες …Οι εκλεκτοί έτοιμοι απο καιρό . Ο Ανδρεας Τζουραμάνης μετά το μπαράζ εκδηλώσεων και δράσεων τον τελευταίο μήνα πώς να μην είναι υποψήφιος για δήμαρχος (έτσι απλά )… και ο Δημαράς διεκδικεί την ιδία θέση γιατί απέδειξε ως αντιπολίτευση ότι αν μή τι άλλο έχει εκτόπισμα ανέβαινε με τη μια στο σβέρκο του Φούρα .Ο Πεφανης και γουστάρει και έχει λένε πρόσβαση στο ΠΑΣΟΚ ( Δεν χρειάζεται τίποτα πάρα πάνω σε αυτήν την πόλη). Ο Δ.Αϊβαλής των γραπτών και προφορικών δηλώσεων μέσα και αυτός στο club για δήμαρχος. Ο Χριστόπουλος έχει και αυτός λόγο υπήρξε για λίγο αντιδήμαρχος επί Φλωράτου… εκείνο το βράδυ που η βρόχα έπεφτε…
Ο Αλέξης Σκαρμέας από την άλλη ,δεν μπορεί να μην είναι υποψήφιος Δήμαρχος(!!!) . Και αν κρίνουμε από τις εκμυστηρεύσεις του, και το χαμόγελο που σκάειόταν του εύχονται «άντε και δήμαρχος» δείχνει ότι δεν απλά ψωνισμένος! Άλλωστε στη σύντομη αντιδημαρχια πολιτισμού γνώρισε τον Σάκη Ρουβά, την Παπαριζου…φωτογραφήθηκε με αστραφτερά ονόματα ικανά να επισκιάσουν τον επί των ημερών του χειρότερο καρνάβαλο όλων των εποχών!!
Ωστόσο ο Δ. Κατσικόπουλος είναι πιο έτοιμος για την περιφέρεια όσο κανένας άλλος. Ο οχτώ χρόνια Νομάρχης Αχαΐας μπορεί να μην έκανε απολύτως τίποτα όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή, αλλά στην πραγματικότητα νύχτα μέρα ετοιμαζόταν, σχεδίαζε, οργανωνόταν … περίμενε καρτερικά τη μεγάλη στιγμή του μικρού Πρωθυπουργού για να τα… δώσει όλα!!

lifestani.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε από την πετρελαιοεξαρτημένη γεωργία, μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!

*http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply