Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας που στήριξαν συνειδητά τον συνδυασμό του Μπεριάτου"!

   
Κεφαλονιά. Γράφει ο Πολεμικός Ανταποκριτής

Δεν ξέρω αν είχε κρίση ειλικρίνειας ο κ. Λ. Γιαννάτος υποψήφιος Περιφερειάρχης με το συνδυασμό του κ. Μπεριάτου,  στην συνέντευξη
τύπου που έδωσε την περασμένη Τετάρτη, παρουσία μάλιστα και του Γραμματέα της Ν.Ε. Ζακύνθου Δ. Κορφιάτη.
Όπως δεν ξέρω αν γνωρίζεται με τον συνυποψήφιό του στην Κεφαλονιά Δ. Γεωργάτο, το Βουλευτή Σ. Μοσχόπουλο, τον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Δ. Σπανό και τον πρόεδρο του Ν.Σ. Ν. Βαλλιανάτο.
Όμως  αυτό που ξέρω είναι ότι ο άνθρωπος τίναξε στον αέρα την επιχειρηματολογία όλων των παραπάνω για το ποιος ευθύνεται για...ν αποτυχία του συνδυασμού Μπεριάτου στις Περιφερειακές εκλογές, εκφράζοντας την δυσφορία του :
 τη
«Για το αποτέλεσμα του συνδυασμού (Μπεριάτου) στην Κεφαλλονιά, επισημαίνοντας ότι εάν τα προβεβλημένα στελέχη του Κινήματος όπως οι Γερουλάνος, Ξενογιαννακοπούλου, Κατσέλη, Λοβέρδος, είχαν κάνει συντονισμένη κάθοδο στο νησί τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»!!!
Ειδικά η αφοπλιστική ομολογία του κ. Γιαννάτου με την οποία απηύθυνε «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας που στήριξαν συνειδητά τον συνδυασμό του» (!!!) αποτελεί την αποστομωτική απάντηση σε όλους εκείνους στην Κεφαλονιά που ψάχνουν ποιοι συνεργάστηκαν με τη Δεξιά και ποιοι όχι.
Αν μάλιστα αυτή η ομολογημένη από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο στήριξη του συνδυασμού του κ. Μπεριάτου από τη Νέα Δημοκρατία συνδυαστεί με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πως ο δημοτικός συνδυασμός της Ν.Δ. στην Κέρκυρα υπό τον κο Τρεπεκλή στήριξε ανοιχτά το συνδυασμό του κου Μπεριάτου, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ  ΕΚΛΟΓΙΚΗ  ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ  ΜΕΤΑΞΥ  ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. που για ευνόητους λόγους τα δύο κόμματα (και τα περισσότερα Μ.Μ.Ε.) κρύβουν.
Προφανώς αυτή η συναλλαγή ΠΑΣΟΚ –  Ν.Δ. για την Περιφέρεια των Ιονίων Νησιών δεν μπορεί να έγινε μόνο σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο, αλλά και στα υπόλοιπα νησιά, φυσικά και στην Κεφαλονιά.
Γεννιέται λοιπόν αυθόρμητα το ερώτημα:
Μήπως οι λαλίστατοι παράγοντες του τοπικού ΠΑΣΟΚ που στήνουν «ειδικά δικαστήρια» για «τα κακά παιδιά» επιρρίπτοντας ευθύνες στα δευτεροκλασάτα στελέχη ή τα απλά  μέλη του ΠΑΣΟΚ, Μήπως λέω μήπως, πρέπει πρώτα να απαντήσουν στις καταγγελίες  του κυρίου Γιαννάτου;  Μήπως πρέπει πρώτα και κύρια να καλέσουν σε απολογία τους πρωτοκλασάτους Κεφαλονίτες Υπουργούς για τη «μη» συμμετοχή τους στον προεκλογικό αγώνα, όπως καταγγέλονται από τον κύριο Γιαννάτο;
Από το "ΠΟΛΙΤΙΚΑ Μεζεδάκια"

Δεν υπάρχουν σχόλια: